Aquest blog pretén ser una eina de comunicació Escola-Família on mostrar el que es treballa a l'escola, noves idees i projectes així com informació interessant per a tothom.

dimarts, 24 de novembre del 2015

ENGLISH TIME

Els nens i nenes de P.3 hem estat treballant THE FACE!!!!! 




   THIS IS MY FACE!!! 

divendres, 20 de novembre del 2015

Dia dels Drets dels Infants

Avui 20 de novembre amb motiu de la celebració del Dia dels Drets dels Infants, l'Escola Túrbula, coordinats per la Comissió de Solidaritat de l'escola, hem organitzat activitats que s'han dut a terme al llarg de tota la jornada. Un any més, hem volgut celebrar aquest dia amb els nostres alumnes per tal de que prenguin consciència de la importància que tots els nens/es d'arreu del món tinguin garantits aquests Drets.







Aprofitem per agrair la participació dels alumnes de 3r ESO.
Esperem aportar un petit gra de sorra per aconseguir un món millor!!
A continuació teniu un petit recull d'aquestes activitats. També us animem a que visiteu el hall de l'escola i l'entrada d'Educació Infantil on trobareu exposat el treball de tots els nens/es.



dilluns, 16 de novembre del 2015

The face

Els nens i nenes de P5 hem treballat a Anglès "The face" i les seves parts, per això us volem mostrar el que hem après:

P5 B - ÀLIGUES:


P5 A - MUSSOLS:

dilluns, 9 de novembre del 2015

Patufet El musical

Hola famílies!
Recomanem Patufet El musical.  Espectacle musical per a tota la familia:  acció, música i cançons, audiovisuals… Creat a partir del conte d'en Patufet, una història de superació on la voluntat del menut venç tots els obstacles i res no l’atura.

http://www.teatrebarcelona.com/espectacle/patufet-el-musical