Aquest blog pretén ser una eina de comunicació Escola-Família on mostrar el que es treballa a l'escola, noves idees i projectes així com informació interessant per a tothom.

dijous, 21 d’abril del 2016

BALLS I CANÇONS A P.4

Avui hem volgut celebrar un dia especial a les nostres classes i és per això que hem gaudit amb algunes danses i cançons. Us deixem unes imatges dels artistes que hi ha a les classes de les Balenes i els Dofins.








FELIÇ SANT JORDI

Els Mussols i les Àligues volem compartir una cançoneta amb tots vosaltres.

Mussols
https://drive.google.com/file/d/0B5MsGTTPDdrXOFd4Y3hURHF2UHc/view?usp=sharing

Àligues
https://drive.google.com/file/d/0B5MsGTTPDdrXVGVSTGp2U0lUb3c/view?usp=sharing

Feliç Sant Jordi!!!


Sant Jordi a P.3


Les princeses i cavallers de P.3 ens volen ensenyar com ballen i canten la seva cançó preferida de Sant Jordi!!

Conills
https://drive.google.com/open?id=0B-9n3qhB2ICTZVFORTlnRUt4aTA

Gossos
https://drive.google.com/open?id=0B-9n3qhB2ICTWkhWQTlvSGV1aGs




dimarts, 19 d’abril del 2016

Sant Jordi Contes

Sant  Jordi  ja és aquí !
I com que ens encanten els llibres us en recomanem alguns que de ben segur ens agradaran molt!

A partir de: 3 anys
 
Els personatges principals són l’Ós i la Marmota, amics inseparables que juguen sempre plegats i s’ho passen d’allò més bé. Però una tarda l’Ós diu a la Marmota que ha convidat l’Ànec a jugar amb ells. Ai! La Marmota no vol que ningú pugui espatllar la seva amistat amb l’Ós. Per això s’inventa un munt de peripècies per impedir que l’Ànec s’interposi entre ells. Quins embolics que provocaran les seves idees de bomber!
  
Una nit, en Pau va veure que la lluna brillava grossa i rodona al cel. L'endemà, es va fixar que era un xic més petita, i més petita encara amb el pas dels dies... fins que va desaparèixer del tot. Quin misteri!En Pau, amb l'ajuda dels seus amics, voldrà saber què li ha passat, a la lluna.Aquest llibre ens convida a imaginar contes en família per despertar la creativitat i reinventar el món.

A partir de: 4 anys
  
La Sally té una llista de deu coses ben peculiars que ha de comprar, per això recorre el carrer principal on hi ha les botigues més emblemàtiques. Si la vols acompanyar, desplega les solapes i podràs entrar amb ella a dins de cada establiment. En aquest recorregut podràs comptar i contemplar com va minvant la seva llista a mesura que adquireix allò que necessita, però... ho podrà comprar tot? 
   

Àlbum il·lustrat ple de colors i sentiments que agradarà a petits i grans.  Els dos protagonistes de la història, un avi encantador i el seu nét, emprenen un viatge a bord d’un vaixell en direcció a una illa de la qual l’avi ja no tornarà. Les magnífiques il·lustracions, farcides de detalls i amb uns colors molt intensos, ajuden a donar un aire molt alegre a un text que planteja, d’una manera molt subtil, la mort d’un ésser estimat.
A partir de: 5 anys
         
Quan arriba la tardor, un lleó troba un ocell ferit al seu jardí. Els altres ocells segueixen la seva ruta cap a països més càlids. El lleó curarà l’ocell, passaran l’hivern plegats, però en algun moment, quan arribi el bon temps, l’ocell haurà d’emprendre el vol…  Amb unes il·lustracions sense pràcticament text, ens regala una faula sobre l’amistat. una història meravellosa, plena de sensibilitat i tendresa.

 
Un nen sense sort, aquest és en Bocabava. Té un ull distret i l'altre sorprès, i tot el dia ensopega i col·lecciona nyanyos.  En Secalló és un peix sense color. Viu a la parada de peixos de la fira ambulant de la comarca, mentre que els altres peixos troben amo de seguida, ell envelleix en una peixera escarransida i arraconada.  Un dia la fira ambulant s'instal·la al carrer d'en Bocabava... i res no tornarà a ser com abans.

Bona diada de Sant Jordi!

divendres, 15 d’abril del 2016

JUGUEM AMB LES MATEMÀTIQUES

Treballem les matemàtiques amb racons de jocs. 
Mitjançant el joc aprenem matemàtiques: càlcul, lògica, raonament deductiu, orientació espacial, coordinació mà-ull, velocitat de reacció,  cooperació, “saber guanyar” i “saber perdre”
Mireu quins jocs més DIVERTITS! 


 


 
       

       


                                                             
 

       

dimecres, 6 d’abril del 2016

RECICLES?????????

Un grup de nens/es de batxillerat ens han vingut a parlar de la importància de reciclar pel nostre ecosistema. Posteriorment,ens han fet uns tallers de joguines amb objectes reciclats.
Ha estat GENIAL!!!
Aquí podeu veure unes imatges d'aquesta experiència.....